Co zostanie usunięte
Po potwierdzeniu usuwamy konto, profil, ogrody i strefy, zdjęcia, analizy i rekomendacje, wpisy społeczności, wiadomości, rezerwacje, dane firmy, dokumentację prac, tokeny powiadomień oraz inne dane aplikacji powiązane z kontem.
Wybrane dokumenty rozliczeniowe i dane transakcyjne mogą pozostać przez okres wymagany prawem podatkowym, rachunkowym lub do obrony przed roszczeniami. Nie będą wykorzystywane do dalszego świadczenia usług ani marketingu.
Jak usunąć konto
W aplikacji mobilnej otwórz Ustawienia → Prywatność i konto, wpisz aktualne hasło i wybierz „Usuń konto i dane”. Możesz też wykonać tę samą operację poniżej po zalogowaniu na stronie.
Zaloguj się, aby kontynuować
Usunięcie wymaga potwierdzenia aktualnym hasłem właściciela konta.
Zaloguj sięPomoc
Jeżeli nie masz dostępu do konta lub hasła, napisz z adresu powiązanego z kontem na info@strefabadan.pl. Po potwierdzeniu tożsamości obsłużymy żądanie usunięcia.
Szczegóły przetwarzania danych opisuje polityka prywatności.